MASSAGE

Af en toe een massage is ontzettend goed voor je. Het is goed voor lichaam en geest en ook nog eens erg lekker! Afvalstoffen worden afgedreven, je bloeddruk wordt verlaagd, je doorbloeding wordt gestimuleerd; jouw lijf voelt weer soepel en ontspannen.

Je lichaam maakt ook de stoffen endorfine en oxytocine aan, waardoor je stress afneemt en je geluksgevoel toeneemt. Je komt weer helemaal tot jezelf!

Ben jij toe aan zo’n moment voor jezelf? Kom dan langs voor een massage. We stemmen onze massages precies af op wat jij nodig hebt. Of dat nou ontspanning is, of het verminderen van (stressgerelateerde) lichaamsklachten. Hoe langer de massage, hoe groter het effect! Wij willen dat je ontspannen en verkwikt de deur uitgaat.

Massage 30 min


Tijdens deze ontspanningsmassage wordt een lichaamsdeel, of delen, naar keuze gemasseerd. Bijvoorbeeld de rug, benen, gezicht en/of hoofdhuid. Door ontspanning van het lichaam wordt er direct effect op de totale gezondheid verkregen.
Prijs: € 36

Massage 60 min


In deze 60 minuten ontspanningsmassage wordt een lichaamsdeel, of delen, naar keuze gemasseerd. Bijvoorbeeld de rug, benen, gezicht en/of hoofdhuid. Door ontspanning van het lichaam wordt er direct effect op de totale gezondheid verkregen.
Prijs: € 66

Massage 90 min


In deze 90 minuten ontspanningsmassage wordt een lichaamsdeel, of delen, naar keuze gemasseerd. Bijvoorbeeld de rug, benen, gezicht en/of hoofdhuid. Door ontspanning van het lichaam wordt er direct effect op de totale gezondheid verkregen.
Prijs: € 96

Hotstone-massage 30, 60 of 90 min


Wanneer je op zoek bent naar een ontstressende en ontspannende massage, biedt een hot stone massage uitkomst. Deze massage is namelijk enorm populair vanwege haar vermogen om zowel lichaam als geest te kalmeren. Tijdens de hot stone massage worden er heerlijke oliën en warme, natuurlijke stenen gebruikt om de spieren te ontspannen, de bloedcirculatie te verbeteren en je algehele welzijn te bevorderen.
€ 46 / € 76 / € 106

Kruidenstempelmassage 30 of 60 min


Trakteer je zintuigen op een feestje met deze ultieme treatment. De kruidenstempelmassage is al honderden jaren oud en gebruikt warme kompressen of bundeltjes met speciaal geselecteerde kruiden, bloemen of specerijen om het lichaam te stimuleren en te detoxen. Voel je je gestrest? Dan helpt Moeder Natuur je graag ontspannen met deze opwekkende feelgood-massage.
Prijs: € 46 / € 76

Bindweefselmassage 30 min


De focus ligt bij een bindweefselmassage niet zozeer op ontspanning, maar vooral op het herstelvermogen van de huid. Deze stevige massage is bijvoorbeeld geschikt wanneer je een sportblessure hebt opgelopen of wanneer je rugpijn maar niet weg lijkt te willen gaan. Verwacht veel druk, want je dieper gelegen huidlagen worden gemasseerd om spierspanningen en chronische pijnen te verlichten.
Prijs: € 51

Anti-stress remedy

Kom ontstressen in deze buitengewone ontspannen setting in volledige stilte en wandel als herboren naar buiten!

holistic pulsing - hotstone massage - bach bloesem anti-stress - holistische massage - energetische drukpuntmassage - indiase hoofdhuidmassage - energiesysteem in balans brengen - metamorfose massage - holistische voetreflexologie

€ 99