OVER BIOUTY

Bij Biouty staat jouw schoonheid centraal. Dat is geen loze kreet, maar de dagelijkse passie en drijfveer van Joëlle.

 

Gedreven door het verlangen om van een traditionele schoonheidsbehandeling een complete beleving te creëren, startte zij in 2012 het toenmalige Cosmo Beauty Center. Na 6 jaar ervaring in professionele schoonheidsinstituten in diverse leidinggevende functies, wilde ze haar vrouwelijke klanten meer bieden. Als eigen ondernemer is zij nu in staat haar passie waar te maken zoals ze die voor ogen heeft.

 

Joëlle: “Ik wil dat een vrouw haar huid in optimale conditie wordt gebracht terwijl zijzelf een ultieme beleving van ontspanning mag ondergaan, waarin ze volledig zichzelf kan zijn. Ik wil dat een behandeling bijdraagt aan haar eigenwaarde en het besef dat haar schoonheid het waard is om te verzorgen. Als ik dat bereik, is dat het grootste compliment dat ik kan krijgen. Elke dag geniet ik weer dat ik vrouwen een stukje van hun schoonheid kan teruggeven.”

Joëlle is een schoonheidsspecialiste die je direct op je gemak laat voelen, nauwkeurig en zorgvuldig werkt, en altijd open staat voor persoonlijke wensen. Alleen als een behandeling aansluit en geeft wat een klant nodig heeft, is Joëlle tevreden.

Haar ambitie komt terug in haar gedrevenheid zichzelf continu te verbeteren door maandelijks trainingen en cursussen te volgen. Maar ook door volgend jaar mee te doen aan een verkiezing voor beste schoonheidsspecialiste. Zo blijft Joëlle het uiterste uit zichzelf halen om de salon en haar klanten het beste te kunnen geven.

Lees ook eens de ervaringen van een aantal klanten op Facebook. Of maak direct een afspraak. Liever eens een vrijblijvende proefbehandeling doen? Neem dan contact op. Graag tot ziens bij Biouty!